La Rose Healing – Børn

Healing af børn kræver ikke en vis alder af dit barn. Fra det øjeblik I som forældre kan mærke eller observerer jeres barn mistrives eller møder mange udfordringer, som begrænser naturlig udvikling, har jeg mulighed for at hjælpe.

Healingen kan foregå på min klinik eller som fjernhealing. Har jeres barn svært ved at ligge stille, kan jeg heale jeres barn imens det leger eller sover, hvor healingen kommer ind sammen med drømmen eller legen.

La Rose Healing har ingen bivirkninger, men jeres barn kan godt være meget træt efter healingen, op til 48 timer, indtil kroppen har integreret den nye energetiske balance.

Healingen tager ca. 1 time.

Hvad er healing

Healing betyder at gøre hel og er en energimæssig påvirkning af krop og sjæl. En hjælp til kroppens eget energi-og healingssystem. Healingen kan udføres fysisk eller som fjernhealing.

Undervejs forløser den fysisk, følelsesmæssigt, mentalt, karmisk og åndeligt. Efter healingen vil eventuelle ubalancer forsvinde eller være væsentlige formindsket.

I vil kunne opleve at jeres barn udtrykker mere indre glæde, lethed, ro og en krop og sind i bedre balance.

Når jeg healer gør jeg mig til kanal for det der er større end dig og  mig og lader de energier, komme igennem som kanhjælpe jeres barn, som beskrevet i teksten herunder.

La Rose Healing – Børn samarbejder med Jomfru Maria og Ærkeenglen Michael.

Healing af børn forgår i Jomfru Maria og Ærkeenglen Michaelenergien.

Jomfru Maria er børnenes beskytter og Universielle Moder. Hendes hjertevarme lys healer børn med blid og kærlig opmærksomhed. Manifesterer modet og styrken til at forsætte livet i svære situationer.

Ærkeenglen Michael healer med energi, styrke, ro. Han er kendt for sit sværd ”lysets sværd, og støtter gerne omkring uro, angst og beskyttelse.

Pris:
0 – 12 år kr. 666 –
13 – 18 år kr. 999 –