La Rose Healing

En healingssession tager ca. 2 timer.

PRIS KR. 999,-

“Jeg ser hvordan dit livstræ bliver fyldt med lys, healing og overflod af kærlighed”

Session

Vi starter med en kort samtale, hvor jeg forinden har haft kontakt med dine guider. Når det er præsenteret, er vi ved at være klar til selve healingen.

Når du har lagt dig til rette, beder jeg igen guiderne komme til dig. De viser sig ved at stå omkring dig i energien.
Herfra åbner jeg op og “ser” dit livstræ. Et symbol på hele dig i krop, sjæl og sind, som vil blive fyldt med lys og kærlighed under healingen på smukkeste vis.

Undervejs vil jeg præsentere dig for symboler og guider undervejs, der viser sig og støtter healingen. Du kan læse mere om dem her

Du er naturligvis velkommen til at spørge, og selv at dele hvad du oplever under healingen. Nogle “ser” selv symboler. Måske du mærker, der sker noget i kroppen, eller du får nogle minder, der er klar til at træde frem i lyset.

Vi er alle forskellige, og vil derfor opleve healingen forskellig.

Du har mulighed for at modtage healing i min klinik eller som fjernhealing


La Rose Healing favner dig i krop, sjæl og sind
til lindring og frigørelse af emotionelle og fysiske blokeringer.

Fjernhealing

Jeg tilbyder også fjernhealing, hvor vi har energimæssig og mobilkontakt undervejs.

Praktisk er du i dit eget hjem. Du vil kunne lytte til mig igennem hele healingen, hvor jeg sætter ord på de energier, der arbejder for dig og din healingsproces udover det, du selv oplever.

Selve La Rose Healingen vil være den samme uanset om du kommer i min klinik eller som fjernhealing.

Din forberedelse

KLIENTUDTALELSE:

“Lisette gav mig en fjernhealing, der var særdeles powerfuld. Jeg er meget imponeret over Lisettes professionelle healing, og hvordan jeg oplevede en dyb effekt allerede under healingen – og i særdeleshed bagefter. Jeg vil stærkt anbefale Lisettes fjernhealinger til dem, der ønsker en dyb indre healing, empowerment og balance ❤️

Louise/Australien – Fjerhealing


“Efter healingen vil der være mulighed for at åbne op til guiderne til nærmere buskaber””

Dit indre barn er budbringer

Hver en ubearbejdet oplevelse, der har været voldsom i dine følelser og sansesystem husker kroppen, dit sind og sjæl på. Dit indre barn er budbringer sammen med reaktioner, der kan sætte sig emotionelt som f.eks angst eller fysisk ved, du ikke kan sove eller får ondt et sted i kroppen. Du søger at kompensere på anden vis.

Det er her La Rose Healing har mulighed for at hjælpe dig. Healingen skaber flow og gennemstrømning til at løsne op for det gl., der er klar til at slippe. Ofte med en indsigt som bonus sammen med transformation fra det tunge til lys og kærlighed.