Den gyldne portal

Til døende og deres pårørende. Her tilbyder jeg både La Rose Healing og samtale ved behov. Jeg healer med guddommeligt lys og kærlighed.

Healing til døende, der er klar til at tage herfra vil være lindrende med overflod af kærlighed. Hermed kan sjælen forlade kroppen på smukkeste og kærligste vis, når tiden er.

Jeg tilbyder at komme hjem til den døende eller på hospice.

Er du meget syg, måske døende og ikke har fået nok af livet med et åbent hjerte for positiv lindring, vil jeg gøre mit bedste i samarbejde med guiderne for at hjælpe dig tilbage til livet og større trivsel igen. Jeg lover ikke mirakler, men har oplevet cases, som var livsforlængende efter healing.

Her vil jeg gerne præsenter dig energimæssigt for Solgudinden Sekhmet, som er Powerful Gudinde, jeg samarbejder med universelt. Solguinden Sekhmet viser sig energimæssigt som halvt menneske og halv løve. Under healingen bruger hun sin healende og kraftfulde energi.

La Rose Healing healer desuden i Jesus navn, Guds kraft og Kærlighed, hvor der bliver mulighed for at give slip på gamle traumer og healing af karmisk tidslinje. For nogle lindre det efter første healing. Andre mærker at komme hjem i egen energi, og tæt på hjerte og sjæl igen.

Solens Gudinde Sekhmet