Klienter fortæller

Min varmeste anbefaling:

Det var en fantastisk powerful fjernhealing, jeg fik af dig Lisette , jeg kunne mærke og fornemme healingen og det der skete og det var så dejligt og trygt Fik arbejdet og givet slip , på en del af de blokeringer , jeg har Føler nu en dyb ro og afslappethed i min krop , noget jeg har søgt efter at få i meget lang tid … Tusind tak ❤️🌸❤️

Marianne /Fjernhealing

Jeg kan varmt anbefale Lisette til at støtte din proces. Det har været en helt fantastisk rejse for mig med indsigt, åbning og ikke mindst transformering.
På den mest kærlige og tryg måde viser Lisette vejen, healer og sætter ord på det, der er brug for. Jeg har fået åbnet op til en dybere kontakt med min sjæl og mit halschakra åbner sig mere og mere for hver gang. Jeg oplever en dejlig grounding og på samme tid en let stille fredfyldt følelse i kroppen.

Tine, Klientsession i Italien

Altså Lisette, jeg har stadig ikke ord for, hvor vidunderlig en oplevelse, det var at komme hos dig og modtage den healing. Jeg føler mig dybt forandret. Jeg er let og glad og mere åben. Taler til og mærker mine guider hver dag nu. Jeg skal blot bede dem komme til stede, så mærker jeg kuldegysninger og varme i hele kroppen. Føler mig så støttet og holdt. Jeg kan mærke, det er begyndelsen på noget nyt, som jeg virkelig glæder mig til. Så, endnu en gang kæmpe tusind tak for dig og for de gaver du har ❤️❤️Det havde jeg altså lige brug for at skrive til dig. Nu vil jeg løbe en lille tur i skoven og mærke regnen 🥰 Hav en rigtig dejlig dag. Knus og kram

Ninna, Kliniksession

Min varmeste anbefaling til Lisette efter to magiske La Rose Healinger (kliniksession og fjernhealing). WAUW for en vild oplevelse!!!
Lisette, du er virkelig en powerful healer og fantastisk også at opleve støtte og nærvær fra de mange spirit guides – både dine og mine egne – i lys, farver, billeder, følelser og kropsfornemmelser.
At opleve bølger af healing skylle op gennem kroppen som en flodbølge af lys og kærlighed.
At mærke kæmpe slip i kroppen ved forløsning af karmiske bindinger.
At mærke ro, lethed, tillid og tryghed under og efter healingen – og også en større energi.
Jeg er VILD med, vi snakker sammen og deler billeder og oplevelser undervejs i processen; at du inddrager mine oplevelser som vigtige og rigtige – det gør det så nærværende og trygt.
Tusind tak for dig, Lisette. Jeg er taknemmelig for, at du er blevet en del af mit liv ❤️
I kærlighed
Gitte
Wauuu…. Hjertelig Tak for de to La Rose Healinger, jeg har modtaget. Så smukke og forskellige, men begge farverige og fuld af kærlighed.
Vidunderligt at møde mit smuke livstræ fuld af lys og hilse på de kære guider, kraftdyr. Kraftfuldt og mildt på samme tid. Som altid med drys af humor.

Det føltes genkendeligt undevejs. I høj grad også de forskellige temaer og indsigter, der viste sig sammen med healingen og guidernes budskaber.

Jeg mærkede emotionelt og fysisk healingen, men i høj grad også, hvad den har healet efter. Det er så magisk. Jeg er fuld af Taknemmelighed.
TUSIND TAK Kære Lisette!!

2 timer fuld af forkælelse. Jeg anbefaler på det varmeste La Rose Healing.

I Kærlighed
Marianne/Fjernhealinger

Jeg har haft den glæde at være til gruppehealing ved Lisette. Hun forklarede nøje, hvordan hun arbejde. En atmosfære af ro og tryghed. Hurtig fik jeg en masse energi i mine arme og hænder. Det arbejdede under hele forløbet. Efterfølgende oplevede jeg stor ro, balance samt div. spændinger i kroppen forsvandt. Sov dybt og tungt om natten. Næste dag var kroppen lidt træt, men jeg havde tydelig ny energi. Jeg kommer igen. Vil anbefale alle der har lyst, at prøve det. Fantastisk oplevelse 💖

Varme hilsner Susanne.”