Indien bar på min gave


“Rejs 14 dage og rejs alene, der venter en gave på dig i Indien”.


Det hele startede en dag på stranden i Løkken, hvor jeg fik det intuitive budskab.

Jeg mærkede, det var et kald, som jeg måtte følge. Min sjæl forstod.
Jeg selv var i proces med at blive klar. Praktisk, men også med guidede budskaber og healingsredskaber, der landede intuitivt til mig de følgende dage.

1,5 uge før jeg skulle rejse mistede jeg min kære far. Vi fik en smuk jordisk afsked. Glædeligt var han med mig i Indien, hvor han sendte kærlighed og heppede på mig. Så smukt midt i sorgen.

Herfra var jeg til 14 dages optagelsesprøve. Hver dag en spirituel eksamensdag med opgraderinger og healingsredskaber.

Det viste sig, jeg er en gammel sjæl, som faktisk var færdig med at være på jorden, men jeg har valgt at tage turen igen for at være lysarbejder til at hjælpe mennesker fra mørket og over i lyset. Støtte i at leve fra vores hjerter og sjæl frem for frygt, undertrykkelse og traumer.

Jeg kan nu heale i Jesus navn, Guds kraft og Kærlighed.


Når universet healer,
mærker DU kærlighed og lys i hjerte og sjæl

LISETTE WINTHER

“Selv måtte jeg igennem en masse oprydning og få smidt alle mine masker, så andre kunne mærke hele mig. Ikke det nemmeste, men det har været en fantastisk og til tider en udfordrende rejse.

Lag for lag hjalp min mentor og guider mig med at få smidt ud, opbygge og værre i tillid til processen.”Selv måtte jeg igennem en masse oprydning og få smidt alle mine masker, så andre kunne mærke hele mig. Ikke det nemmeste, men det har været en fantastisk og til tider en udfordrende rejse.

Lag for lag hjalp min mentor og guider mig med at få smidt ud, opbygge og værre i tillid til processen”