‘Queens’

Kære kvinde
Har du behov for nye indsigter i dit liv i forhold til moderskab, karriere, kvindeliv eller parforhold. Mangler du retning, og har brug for at komme ud af dit evindelige hamsterhjul?

I Qvindecirklen vil jeg invitere dig ind til samtaler, healing og åndelig guidning, så du sammen med andre kvinder kan åbne for nye mulighed og retning med dit liv.

Sammen mødes vi i ligeværd med respekt for hinandens forskelligheder. Jeg guider dig til at bearbejde fra hjertet og heale op på traumer, indre barn, gamle overbevisninger, offerenergi m.m.

Møderne er et åndehul og en pause til fordybelse i to timer hver anden uge hen over foråret, hvor lyset bryder frem. Vi mødes i et trygt og healende forum, hvor vi kan udvikle fra hjertet. Hermed mulighed for at finde ind til egen essens og sjælsformål.

Som forberedelse til gruppen vil jeg åbne op for de budskaber, der kan være til jer fra den spirituelle verden, som jeg bringer med til gruppen.

Frisættelse


Vi deler fra hjertet i opmærksomhed på os selv. Vi mødes i ligeværd med respekt til hinandens forskelligheder. Ved at lade sårbarheden få plads lærer vi at lytte indad og til kroppens signaler.

Der vil være fokus på at:

 • Lytte indad
 • Tage egen power hjem, så du står stærkt i dit eget lys.
 • Kommunikation: Hvordan taler du til dig selv og fra hjertet.
 • Kvantespørgsmål.
 • Cirkel Healing
 • Meditativ stilhed
 • Delinger. Vi deler og lærer af hinandens spørgsmål
 • Vi arbejder sammen i 8 mdr. med mulighed for at mødes i min klinik og i det fri med naturens energier og skatte.
 • Vi vil samles fysisk til cirkelhealing 2 gange i forløbet.
 • Q/A sessions med opfølgning og hjælp til, hvor du er i din proces.
 • Derudover tilbydes du personligt 1:1 La Rose Healing.
  Varighed ca. 2 timer.

  Pris pr. for det hele
  kr. 8.888,- plus moms


  Der er mulighed for at betale i rater.

“I Kvindecirklen tilbyder jeg en god blanding af min livsviden og faglighed. Heriblandt Coach og Samtalevejleder sammen med mit universelle samarbejde, jeg har som La Rose Healer”

/Lisette

Visdommens vej

Meget af min viden og læring har jeg fået gennem livet, mine hænder, krop og min sjæl.

Som skrevet under “Lisette Winther” har jeg fået lov til at mærke, hvad livet har at byde på af udfordringer, men også alle de fantastiske oplevelser og transformationer, jeg er gået igennem.

Jeg er et menneske, der lever, eksisterer og interagerer både i den fysiske verden og den sansende verden/dimension. For mig er begge naturlige og virkelige. I høj grad de budskaber jeg modtager fra begge.

Min erfaring er, de mest værdifulde gaver på vores personlige rejse er modet til at realisere vores fulde potentiale. At finde indre harmoni via et solidt selvværd, dyb selvbevidsthed og stille skarpt på egen intuition.

Disse elementer udgør tilsammen den essentielle grundpille på vores vej mod personlig trivsel og indre fred. Især når vi ønsker personlig udvikling.

Der ligger stor læring i livets oplevelser. Også i det som smerter. Kunsten er at få øje på gaven og visdommen i det. Tilsvarende at blive bedre til at for øje på hverdagens små gaver, som vi er beriget med på forskellig vis. Heri kan taknemmelighedens redskab være med os.

SPØRGSMÅL

Vi mødes på Frilandsvej 7, 9700 Brønderslev

Jeg står for let forplejning, frugt og lidt sødt. Kaffe og te. Husk gerne selv din vandflaske til hjemturen. Der er brug for at drikke en del undervejs og efter.

Max deltagere er 8

Medbring godt humør og åbenhed til forandring. Tag også gerne en blok med, hvis du får behov for at notere undervejs.

Jeg opretter en lukket facebookgruppe, hvor du er velkommen til at skrive om dine observationer, indsigter, udfordringer mm. Her er mulighed for at hjælpe og støtte hinanden.