La Rose Healing til dig og din graviditet

Magisk – Unikt og Livsbekræftende

Er du nysgerrig på, om healing er noget for dig og dit ufødte barn, vil jeg her forsøge at sætte ord på, hvad det kan give dig, som gravid og kommende mor.

Først vil jeg sige, ingen graviditeter er ens. På samme måde vil der heller ikke være to ens La Rose Healinger. Ej heller hvis du modtager flere.

Som gravid oplever du, hvad det gør ved din krop og måske også sjæl helt tæt på. Følserne og det fysiske forandre sig i takt med maven vokser.

La Rose Healing støtter dig i at skabe balance til at kunne nyde din graviditet.

Dine guider

Inden selve La Rose healingen har jeg kontakt til dine guider og engle, der viser mig de områder, som der kan være behov for at rette fokus på under healingen og graviditeten. Alt sammen med kærlighed

Når selve healingen starter, guides jeg også her i forhold til dig og dit barn undervejs. Her er det naturligvis muligt at spørge ind. Måske du selv kan “Se” og mærke energierne undervejs.


Balance

En graviditet er du det tætteste, du kan komme på naturlighed. Det er magisk at skabe et barn og bære en sjæl.

Som mor er der fysiske og emotionelle og hormonelle forandringer undervejs. Dine sanser skærpes.

Måske der er gl. traumer, som viser sig, der er klar til at blive sluppet, så du kan stå endnu stærkere i dig selv som mor. La Rose Healing støtter dig skånsomt i denne proces og selvkærlighed

Åndelige gaver

Der kommer gerne åndelige gaver under healingen. Ene ting til dit højeste bedste.

Magisk og smukt er det at opleve healing og samhørighed på sjæleplan -mor og barn imellem.

Under La Rose Healing kommer der universielle gaver til dig og dit barn. De kan vises sig som symboler og betydninger.

Efter healingen

Efter healingen vil du føle dig mere stærk og hel, som kvinde. Have en større forståelse af dig selv. Du vil kunne opleve at føle en dyb ro, balance og tillid. Mærke en velsignet kærlighed.

Klar til at træde ind i rollen, som mor. Måske til dit første barn eller til en søskendeflok.

Kærlighed til dig selv,
styrker relationen 
og trivslen hos dit barn.

Du kan modtage La Rose Healing i hele graviditeten

Anbefaling

“Jeg har været så heldig, at få en helt igennem fantastisk, kærlig og på den gode måde overvældende fjernhealing af Lisette.

Jeg gik ind i det uden forventninger, og har oplevet en stor forløsning. Fået åbnet op til en dybere kontakt og forståelse af mig selv. Jeg kommer ud med en masse gaver, jeg får lov til at arbejde videre med, og en følelse af kærlighed og lysten til at dele ud af denne.

Som gravid i 8. måned gav healingen mig en dybere kontakt til mit ufødte barn. Jeg har for første gang kunne “se” vores pige for mig, og mærket den ægte glæde til at tage imod hende. Samtidig fik jeg en stor gave i at finde tillid og en indre ro omkring fødslen og den kommende tid.

Jeg sidder tilbage med et barn i maven, som viser sig særlig aktiv efter healingen og med stor taknemmelighed, mere lethed og en indre ro.
Jeg er mere tilstede i egen krop end jeg har været længe
TAK Lisette”

❤️

Kærligst og med de varmeste anbefalinger,

Cathrina

Lisette Winter fortæller: