Lisette Winther

Mit navn er Lisette Winther. Jeg er en livsglad nordjyde med taknemmelig til livets visdom og min gave i Indien, der førte mig til La Rose Healing.

Jeg ønsker at favne dig med empati, og møder dig der, hvor du er i dit liv på din livsrejse på godt og ondt. Udover min faglighed og uddannelser har jeg fået meget af min visdom og læring igennem livet, mine hænder, krop og min sjæl.

Jeg tilbyder La Rose Healing 1:1 session, Gruppehealing og Kvindecirkler i min klinik i Brønderslev og La Rose Healing som fjernehealing.

Privat bor jeg sammen med Flemming ”mit anker”. Jeg har to fantastiske halvvoksne børn og 4 bonusbørn.

Jeg føler mig rig af livets gaver.

Livets bump

Jeg formoder, der ikke, der er nogle af os der få lov til at gå gennem livet uden bump på vejen, og jeg har bestemt også måtte finde min vej her i livet.

Mit første bump var, da jeg blev kørt over hovedet af en traktor, da jeg lige havde lært at gå. Nogle vil tænke, det kan du ikke huske. Nej men det kan min sjæl og underbevidsthed.

Jeg mistede mit første barn inden uge 12. Gik i fødsel med mit andet barn 10 uger for tidligt, har brækket min ryg, gået igennem en skilsmisse m.m.

Alle disse bump på vejen, var bump jeg skulle lære af. De største gaver vi kan opleve igennem livet er, når vi finder gaven i det, der gør allermest ondt.

Gaven kommer, når du er klar til at se det smukke og visdommen i det, der udfordre og gør ondt. Vid der altid er lys for enden af tunnelen.

Når jeg healer, gør jeg mig energimæssigt til kanal for det, der er større end dig og mig.

Jeg Guider healingsprocessen undervejs, og deler, hvad jeg oplever.

En virkelig smuk gave, som jeg er dyb taknemmelig for at have modtaget og kunne dele med dig.

CV:

Uddannet og 27 års ansættelse i Salling Group med forskellige poster som bla.:
Leder
Slagtermester
Personalechef
Servicechef

De sidste 4 år i Dansk Supermarked arbejdede jeg også med at hjælpe mennesker tilbage til arbejdsmarkedet efter de havde været i længere sygdomsforløb.

Herefter valgte jeg at starte som privat virksomhedskonsulent /projektleder med fokus på at hjælpe unge tilbage i uddannelse eller job.

Unge, som havde det svært på den ene eller anden måde, misbrug, lavt selvværd, mobbeoffer, døve, kriminelle mm. Et arbejde, jeg har lært rigtig meget af.


En gave lå og ventede på mig i Indien