Synkronicitet

er meget almindeligt, når du beder om englenes støtte. Det er englene, der viser dig, du er på rette vej, og opmuntrer dig til at have tillid til processen. Jo mere du taler med dine engle jo mere synkronisitet.

Musik og tekster

Rigtig mange budskaber fra engle kan komme igennem musik og bestemte sange, der bliver spillet i radioen og i supermarkedet. Måske du “SER” tekster og citater, som kommer på de sociale medier, en artikel eller en bog, du lige falder for.

Budskaber, som passer med det, du lige har tænkt på.

Tal

Engletal, trecifret tal f.eks.. 444, 222 eller du kigger på uret kl.22:22. Der kan også være budskaber i de tal, du ser. Måske du ofte støder på det samme tal.

Du kan evt. google engletal og få større visdom om dem.

Venner og børn

Du kan opleve budskaber kommer igennem venner, kollega eller børn. Englene har f.eks nemmere ved at sende budskaber igennem børn, da børn endnu ikke er blevet “lukket”. I dit netværk kan du opleve at side i en god samtale og dit netværk kommer med budskaber eller spejlinger i match til din egen proces. Måske ud af det blå. Det kan være dine engle, der taler til dig.


Da jeg brækkede ryggen var det med fald fra en hest på stranden. Under fotosession oplevede jeg synkroniciteten at opleve heste og strand igen. Havde netop havde fortalt om oplevelsen. I samme kontekst at blev jeg mindet om, hvor i livet jeg er i dag på bedste vis.


Under fotosession mødte jeg tilfældigt en ældre dame, der tog kontakt til os, da vi nåede til hendes hus. Vi kom kort i snak. Det viste sig, hun havde søgt hjælp uden held til noget fysisk, hun var udfordret med, og blev begejstret for at høre muligheden omkring La Rose Healing.
Vi mødte hende igen kort tid efter, hvor vi gik tilbage. Denne gang ringede vi på hendes dør, fordi vi søgte et bestemt sted på stranden. Det kunne hun naturligvis guide os til. Her fortalte hun af sig selv, hvordan hun havde passet godt på havens pupper til de foldede sig ud som smukke sommerfugle.
Præcis som sommerfuglene viser sig i La Rose Healing.
Tilfældigt….. nej, jeg oplever, det var guiderne, der viste vej

Sommerfuglen

Nu hvor jeg har siddet og skrevet på min hjemmeside har jeg haft en smuk sommerfugl, der har siddet og kigget på mig. Igen med følelsen af at være på rette vej.

Jeg havde også en magisk oplevelse sidste jul, hvor vi var i kirke. Da præsten starter på sin prædiken, var det som om budskabet var til mig.

Hvordan jeg skulle hjælpe de mennesker, der havde det svært. Hjælpe dem fri fra traumer, sygdom, gamle overbevisninger til at se deres eget lys.
Her fløj der en sommerfugl forbi mig og satte sig i vinduet forenden af bænken, jeg sad på.

Hvor tit ser man en sommerfugl i december?