Angst & Traumer

er et signal fra kroppen, sjælen og hjernen, som er baseret på tidligere oplevelser i dette eller tidligere liv.

Angst kan udløse forskellige reaktioner, som tristhed, tankemylder, skyldfølelse, skam, panik, raseri og perfektionistiske mønstre.

La Rose Healing har flere cases omkring folk, der har oplevet lindring eller forløsning af en mangeårig angst. Ofte efter få healinger.

Angsten kan udover fysiske og emotionelle symptomer være sjælens kald på noget, der er klar til at blive healet og favnet, som holder dig tilbage for at leve dit liv fuldt ud.

La Rose Healing guider dig tilbage til tidspunktet, hvor traume og angsten er opstået og healer din sjæl/krop og erindring.

Ofte oplever jeg, vi skal mange år tilbage. Det kan være en oplevelse fra barndommen, som har virket overvældende. Når vi ser, hvad der ligger til grund for frygt og angst, kan vi nå ind til, hvad der har udløst denne reaktion, og hvorfor du reagere, som du gør.

Jeg oplever ofte, der ligger flere erindringer gemt i sjælen og kroppen. Når den største frygt er frisat, kommer der ofte mindre oplevelser til syne. Stille og roligt slipper vi dem sammen støttet af kærligheden fra healingen.Angst hos børn kan opleves med bl.a:

Maveprobemer, kontaktsøgende adfærd, søvnproblemer, humørsvingninger, manglende koncentration, frygt, selvkritisk adfærd og bekymring.

Børn kan reagere med, det er udfordrende at komme i skole, til større forsamlinger, og føle de skal præstere.

Børn kan her sagtens trives derhjemme og ved introverte aktiviteter. Ofte sammen med dyr, kreativiteter og få relationer.


La Rose Healinger skaber et hjerterum til at få nervesystemet til at falde til ro. Børnene fortæller ofte via billeder. Det er også naturligt at falde i søvn undervejs.

Guddommelig angst

Guddommelig angst er ikke en frygt for døden, men snarere en længsel efter at forstå livet.

Traumer fra tidligere liv kan også have stor indflydelse i dette liv, idet sjælen husker alle traumer. Dette kan være en grund til at opleve at blive bange eller holde sig tilbage uden rigtig at vide hvorfor.

Ved at favne denne angst, kan den lede dig på en åndelig rejse. For i frygten og ærefrygten finder vi også håb, transformation og kærlighed.