Healingssymboler

Under La Rose Healing modtager jeg forskellige energisymboler, der hver især kommer med healing og budskaber.

Jeg arbejder tæt sammen med dine og egne guider.




Guddommelige Guider

Gud
Jesus
Jomfru Maria
Maria Magdalene Præstindeordenen
Ærkeenglen Rafael
Ærkeenglen Mikael
Ærkeenglen Gabriel
Solens gudinde Sekhmet
Det hvide Broderskab –

Symbolerne har healing med sig



Sommerfuglen

Den viser sig fra pubbe til den folder sig smukt ud som sommerfugl i slutningen af healingen med forskellige farver alt efter dens healingsbudskaber.

Nogle gange har vi brug for at kaste lys på gamle skygger. Se også La Rose Healing og Guide til at leve fra hjertet.

Dyrene

Dyrene kommer hver især, som helt unikke skabninger og med hver deres talent. Som humlebien der ikke ved den ikke kan flyve, der flyver lystigt fra blomst til blomst.

Jeg samarbejder med alle dyrene i dyreriget. Hvert dyr har en helt speciel betydning og kommer med fantastisk budskaber, hjælp og visdom under healingen, men kan også vise sig på anden vis.

Eksempel en morgen komme jeg ud på græsplænen og ser, der ligger en del bier i græsplæne. Jeg skubber forsigtigt til dem for at se, om de er døde. Det er de heldigvis ikke. Bare ekstrem trætte. Det viser sig at budskabet var, den person som kom til healing senere havde overbrugt sin energi, så kroppen var så træt at bierne symbolisere trætheden.

Når jeg laver mine Cirkelhealinger, hvor flere bliver healet på samme tid, har jeg alle dyrene til at stå i en stor åndelig cirkel omkring cirklen af deltager. De beskytter og hjælper med at healingsenergien forbliver intakt. Under cirkelhealingen vil du muligvis selv kunne se dit kraftdyr. Det er et meget smukt syn at se alle dyrene stå side om side og arbejde for healingen og de guddommelige energier.

Hvis du er nysgerrig på budskaber fra dyrene kan de googles på Whatismyspiritanimal.com.

Kraftdyr